Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Teodor Meleșcanu, schimbat de la conducerea Ministerului de Externe după ce ALDE i-a retras sprijinul politic, susține în continuare că nu are niciun fel de vină pentru eșecul alegerilor din 26 mai în diaspora, unde mii de oameni au stat la cozi pentru a vota. După decizia ALDE de a-i retrage sprijinul politic, Teodor Meleșcanu a reacționat pe Facebook, unde a scris că respectă această hotărâre, dar că "nu există niciun fel de vinovăție".

"Biroul Politic al ALDE a decis retragerea sprijinului politic pentru poziția mea de ministru al afacerilor externe, în contextul percepției publice negative cu privire la modul de desfășurare al alegerilor din străinătate pentru Parlamenul European (26 mai 2019). Bineînțeles că voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic din partea Biroului Politic al ALDE și aștept hotărârea de remaniere a doamnei Prim-Ministru. În același timp, subliniez că nu există niciun fel de vinovăție, singurele aspecte pe care mi le asum fiind dublarea numărului secțiilor de votare și respectarea prevederilor legale (Legea Nr. 33/2007 privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European), care ar fi trebuit aduse la zi de către Parlament”, a scris Teodor Meleșcanu, pe Facebook.

Integral pe HotnewsComentarii

Muie coruptului Tariceanu Ai fost un comunist ceaușist in acest guvern ca si șeful tău coruptul Tariceanu si el un produs comunist care tine cu dinti de scaun nu are demnitate sa dimisioneze sa fie anchetat pt luare de mită,,de 800.000 euro de la austrieci si 1 mil de euro de la Vântu.

15 iulie 2019 21:38

Ion Românu "Bineînțeles că voi respecta decizia de retragere a sprijinului politic...",zice onorabilul nostru ministru de externe. Adică nu se va lega cu niscai odgoane de scaun, sau nu se va baricada în biroul de la externe, având la îndemână flinta de ilegalist moștenită din tinerețe de la mentorii săi politici! De acord D-le Meleșcanu. Nu există nici o vinovăție în ce vă privește personal! Un proverb care se potrivește aici zice: Pe câinele bătrân nu-l mai poți învăța giumbușlucuri noi ! Revedeți filmul cozilor din orașele europene de la alegerile la care zecilor de mii de români le-a fost refuzat dreptul constituțional de a vota. Penibil până și în ceasul al 12-lea.

15 iulie 2019 19:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.