Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Inspectorul şcolar general ISMB, Ioana Mihaela Neacşu, a declarat că pentru profesorii care au subevaluat 14 lucrări ale elevilor la Evaluarea Naţională, constatându-se diferenţe mai mari de 1,5 puncte între evaluări s-a dispus interzicerea dreptului de participare la examene în următorii trei ani.

Inspectorul şcolar general din cadrul ISMB, Ioana Mihaela Neacşu, a precizat, luni, că profesorilor care au subevaluat 14 lucrări ale elevilor clasei a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională le-au fost aplicate sancţiuni.

Din acest total, 13 lucrări au fost subevaluate la Limba şi literature română şi una la matematică, în toate aceste cazuri înregistrându-se diferenţe mari. „Am avut câteva situaţii, nu multe din fericire, raportat la numărul de candidaţi înscrişi în examen, unde s-au constatat diferenţe mai mari de 1,5 între evaluarea iniţială şi nota obţinută în urma procesului de contestaţii”, a spus inspectorul.

Integral pe Mediafax