Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bilete gratuite CFR studenți. Eugen Teodorovici anunță primele măsuri votate în CEx PSD cu privire la rectificarea bugetară pregătită de Guvern. Ministrul Finanțelor a confirmat limitarea gratuităților acordate pentru studenți pentru transportul CFR.

Bilete gratuite CFR studenți. ”A doua propunere este legată de ceea ce am aplicat anul trecut în zona studenților privind gratuitatea pe cale ferată. Ne-am inspirat și din alte zone din Europa. Luăm în calcul limitarea călătoriilor pe un an și impunerea unei vârste de 26 de ani până la care să se aplice gratuitatea și să o corelăm cu situația din facultate, să nu validăm studenți cu restanțe.”


Bilete gratuite CFR studenți. Sunt măsuri care nu se iau din lipsă de bani, ci măsuri care trebuie luate pentru că este logica din România.


Comentarii

lex De ce sa aiba si cei de la taxa bilete? Isi cumpara o diploma, sa cumpere si bilete.

15 iulie 2019 18:35

EU Pe cinstite ar trebui ca acesti studenti, de fapt nu toti ci numai cei care au bursa, ar merita sa aibe intr-un an 4 bilete dus intors la adresa de domiciliu si 1 bilet dus intors pentru o excursie sau tabara in tara. Atat si nimic mai mulT. ce facem, ne plimbam toata ziua?

15 iulie 2019 17:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.