Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cea mai bogată româncă din lume, Veronica Gușă de Drăgan, fosta soție a miliardarului lugojean Iosif Constantin Drăgan, deschide o nouă afacere în România. Veronica Guşă de Drăgan a fost fiica generalului Ștefan Guşă, şeful Marelui Stat Major al Armatei Române până la Revoluție, unul din personajele-cheie în evenimentele din decembrie 1989. În vârstă de 45 de ani, ea este absolventă de Drept. De la 22 de ani a lucrat alături de soțul ei, cu care s-a căzătorit în anul 1995, între ei fiind o diferență de vârstă de 56 de ani.

La moartea acestuia (2008), i-a revenit o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari. În ultimii ani, Veroniki Holding a investit peste 400 de milioane de euro în Europa, iar potrivit presei internaționale, ar urma să îl despăgubească și pe fiul vitreg al lui Drăgan, în urma unui proces care a durat, în Spania, un deceniu. Noua investiție din România este un centru medical din Poiana Brașov, care va aparține tot grupului Veroniki Holding, din care face parte și Butan Gas.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.