Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avem stenograme incendiare din şedinţa cu uşile închise a liderilor PSD. Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă s-au contrat, în faţa colegilor, pe tema relaţiei cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. În acelaşi timp, premierul a cerut ca partidul să desemneze cât mai repede un candidat la preşedinţie, fie că este social democrat, fie că vine de la un alt partid.

Astăzi se va tranșa chestiunea prezidențiabilului PSD, în sensul în care vor decide în CEx dacă acest candidat este membru PSD sau dacă e din afara partidului.

Dăncilă a spus că va supune la vot candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu susținută de PSD. Au fost contre între Dăncilă, Firea și Paul Stănescu.

„Trebuie sa ne hotărâm ce facem: susținem candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu sau avem candidat şi atunci poate ne susţin alţii pe noi? Dacă oamenii văd că nu ştim ce avem de făcut, nu e bine. Avem datoria ca aici să luăm nişte decizii. Şi noi vrem să ştim pe ce drum mergem”, a spus Dăncilă.

Gabriela Firea a spus că ar fi mai bine ca o candidatură să fie comună PRO România, ALDE, PSD.

„Este o prăpastie între noi şi ALDE, partenerii de guvernare. Avem o relaţie rece. Noi părem demobilizaţi! Parcă suntem pregătiţi să pierdem!”, a spus Firea.


Comentarii

Violeta PSD+ALDE-istilor, n-ații invațat nimic din lecția alegerilor europarlamentare din 26 mai....dar nu uitați ca vin încă alte trei rînduri de alegeri si să nu credeți voi ca romănii "văd si uită"...Nu, romănii nu uită !....si cel puțin cei din Generațiile X si Y nu vor uita ce faceți voi din țara asta doar să vă pastrați si inmulți priviilegile si avantajele....Ne vedem la alegerile viitoare !....că deabia ne-am "format mîna" acum pe 26 Mai....PSD+ALDE-istilor, o să plangeți pe la ușile Primăriilor și pe la gardurile Parlamentului din 2021 incolo..... iar Baronii PSD-iști, Mari Latifundiari de terenuri agricole o să plîngeți că nu mai sunteți la ^tortul^ Consiliului Județean....

15 iulie 2019 18:00

,,Meritocrati" PSD indopati cu PENSII SPECIALE Principiul "pensii speciale" este unul nociv prin definitie si discriminator fata de restul populatiei. Dupa acest principiu si in contradictie cu principiul egalitatii tuturor cetatenilor, cetatenii tarii sunt impartiti astfel: 1. cetateni de categoria intai - speciali 2 .cetateni de categoria a doua -obisnuiti Nu e destul ca " specialii" au niste venturi astronomice , pensiile lor se calculeaza dupa alte formule si mai ies la pensie pe la 40-50 de ani cu o speranta de viata de 80-90 de ani? Ei si asa ar avea calculta o pensie mult peste medie din cotributiile lor la fondul de pensii. Au formule speciale de calcul si varste de iesire la pensie mult diferite de cea de 65 de ani standard. Cred ca asta este inca un motiv de pleaca toti tinerii din tara. De ce sa muncesti pana nu mai poti in tara asta pana la 65 de ani pe un salariu care e de subzistenta, doar pentru a plati taxe din care in loc sa se faca drumuri si spitale , se platesc pensii nesimtite unor speciali. Mai cautati ca mai sunt si alte categorii de speciali si apropo pensiile nu ar tebui sa depaseasca 10000lei decat pentru cine descopera leacul cancerului sau are alte realizari similare!

15 iulie 2019 17:27

Muie analfabeto Oameni au văzut deja vaco analfabeta ce va poate capul ,,veti fii aruncați la gunoi la alegeri nu i tragi nici voi si nici slugă fidelă Tariceanu in turul 2 ,,asa ca o sa o sugeti impreuna cu ALDE pula...

15 iulie 2019 16:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.