Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

James Bond, nu va mai fi ce-a fost. În următorul film, agentul 007 va fi reîncarnat de o femeie de culoare, actriţa Lashana Lynch. Este interesant de ştiut care va fi reacţia fanilor, deoarece criticile specialiştilor sunt extrem de dure, şi dacă o femeie se va ridica la nivelul tuturor actorilor- agenţi care au făcut istorie interpretând acest rol.

În timp ce se dă cu presupusul despre cine va interpreta pe viitorul James Bond şi-l va înlocui pe Daniel Craig, s-a aflat deja cine va încarna pe celebrul agent 007, iar acest lucru se va întâmpla în viitorul film care deja se toarnă. Taboidul englez Mail on Sunday dezvăluie că după aventurile din Spectre, James Bond s-a retras abandonându-şi celebra matricolă 007. MI6 a lansat un nou spion, mai precis o spioană, interpretată de actriţa britanică Lashana Lynch.

Integral pe Evenimentul Zilei