Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Am primit mai multe telefoane de la primari din țară care îmi spuneau că au senzația că nu vreau să mă implic, că deși am o îîncredere mare și că deși de doi ani de zile sunt tot eu și președintele Iohannis în topul încrederii și că păstrez această încredere doar pentru Primăria Capitalei. Am stat și m-am gândit, am reflectat, având în vedere că aceste cuvinte vin de la oameni în care am încredere. În acest context am declarat că vin la ședință deschisă unor discuții. Nu spun acum da sau nu. În primul rând nu ar fi inteligent. Singurii care pot să dezbată sunt colegii de partid”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, înainte de CEx-ul PSD.


Comentarii

Cretinoizii psd-ului. nu doar cei trei cretinoizi analfabeti, codrin, olguta plesoianu, trebuiesc luati cu suturi in cur /nu numai boul apis serban nicolae/ ce facem cu derbedeii de sub pres??? nicolicea/iordache/radulescu si alte lepre ce au influentat vadit viata romaneasca/ nemernicii au averi imense /cum si cind si de unde le-au facut /ce se face cu buba dulce tudorel derbedeu penibil ce a bulversat justitia /ce facem cu sluga iliesciana dorneanu care subordoneaza iccj unui partid corupt de hoti si tradatori de neam / Ce facem cu astia! Nu-i cautam la portofel ca-l au doldora toti!

18 iulie 2019 15:17

De la deschidere la încredere, e o cale atât de lungă, de mii de ani i-au trebuit luminii să ne ajungă. Sărmana Gabriela Firea visează coșmare cu ochii ei beliți deschiși. Dar e conștientă sărmana că ea e deschisă, așa cum a deschis bugetul primăriei de la Bucale ca să înfințeze 22 de companii de stat care să toace banii fără să producă altceva decât pagubă. Are totuși o calitate, știe cel puțin aparent să vorbească, chiar dacă nu citește ce-i dau alții de pe prompter. Ca să aspiri măcar la funcția de șef de stat al acestei țări, trebuie să știi să conduci o administrație de stat, unde să ai rezultate pozitive neapărat, că altfel duci țara de râpă. Dar dacă ne uităm mai bine la muianul lui Gabi Firea și ne imaginăm că s-ar uita cu un ochi la făină și cu celălalt la slănină, dar și dacă o tundem chel, rezultă o imagine care seamănă cu Traian Băsescu ca două picături de pipi. Păi n-a fost un strâmb la șefia acetei țări care a ruinat țara de alte 20 miliarde euro înglodând-o-n datorii externe? Refuz să-mi imaginez ce pula calului s-ar întâmpla dacă printr-un paradox nenorocit ar ajunge cumva fufa asta idioată să fie ea șef de stat al acestei țări. Iar dacă ne gândim la Victor Ponta care are mai multă stofă și școală totuși decât madama asta țoapă, iar dacă ne mai gândim și la ce a făcut Ponta ca premier, înglodând și el România în alte datorii externe de alte 30 miliarde euro, iar la momentul când și-a dat seama că realmente duce țara de râpă voit, a fugit ca un laș dezertând din funcția de premier și din partidul lor împuțit, tot tabloul marilor realizăriilii societății socialiste multilateral dezvoltate revine pe tapet. Oare cine pula calului din electoratul ăla care e mulți, dar stupid people, cum zicea neomul Silviu Brucan o s-o voteze pe țoapa asta ca președinte al acestei țări? mUE PSD!

16 iulie 2019 2:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.