Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O tânără din judeţul Vâlcea s-a sinucis săptămâna trecută, după ce şi-a dat demisia de la banca la care a lucrat timp de un an. Un apropiat al tinerei a declarat că motivul gestului său a fost comportamentul de tiran al şefului său care ar fi „măcelărit-o psihic”.

Tânăra de 24 de ani a fost absolventă de ASE şi s-a angajat în domeniul bancar. După un an în care ar fi fost terorizată de şeful său, tânăra şi-a dat demisia, dar depresia a învăluit-o. Tânăra a fost găsită spânzurată, chiar în ziua în care a participat la un grătar alături de familie. „Vă aduc la cunoştinţă ceea ce mi-a povestit mie Catrina Diana acum două săptămâni: faptul că şi-a dat recent demisia de la *** (numele băncii) din cauză că şeful ei a măcelarit-o psihic până la depresie, zilnic, timp de un an de zile!”

Integral pe GândulComentarii

Mare păcat și de fata asta! Nu m-ar mira însă că banca respectivă să fie de-a PSD-ului. Sau măcar șefu ăla să fie vreun pizdac antistat paralel! Încă o dată, sunt sincer întristat de nefericirea și de gestul fetei din Vâlcea de a-și încheia așa de abrupt socotelile cu viața. Sper ca șeful ei s-o viseze la nesfârșit și să-l treacă sudorile la aparițiile ei fantomatice până ajunge el însuși o umbră. Sper, de asemenea, să-l scuipe oamenii pe stradă, la orice filială din Românica s-ar ascunde!

15 iulie 2019 16:49

Lute Sunt multi ciobani idioti ,prosti ,absolventi pe bani ,care odata ajunsi sefuti ced ca se impun prin mitocanie si idioatenii nu prin ce stiu in domeniul ,atunci e respectat omul ,nu neaparat iubit !!

15 iulie 2019 15:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.