Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Istoria scrisă de Simona Halep în finala de la Wimbledon 2019, unde a jucat împotriva Serenei Williams, a făcut ca numele româncei să fie rostit pe întreg mapamondul. Jurnaliștii publicațiilor celebre au relatat atât despre victoria tenismenei, dar și despre viața personală: familie, avere și cuceririle făcute. Unele dintre subiectele cele mai citite este cel despre Radu Barbu, iubitul Simonei Halep.

Jurnaliștii de la The Sun au publicat un articol care se numește: “Simona Halep și Radu Barbu sunt împreună? Cum l-a cunoscut campioana de la Wimbledon?”. Presa din Marea Britanie a pus relația lor sub semnul întrebării, pentru că cei doi au fost mereu discreți cu povestea de dragoste pe care o trăiesc. În plus, a fost readusă în discuție vacanța petrecută de aceștia pe Riviera Italiană la sfârșitul lui 2017. Atunci, românca încoronată “Regina de la Wimbledon” în 2019 și Radu Barbu au fost fotografiați de paparazzi în ipostaze apropiate.

Integral pe Cancan