Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce Gabriela Firea a făcut anunțul surprinzător că nu îl susține pe soțul său care și-a anunțat candidatura la președinția României, ci din tot sufletul va lupta pentru candidatul PSD, multă lume s-a întrebat dacă ei chiar sunt un cuplu fericit așa cum reiese din sutele de fotografii postate de primarul general pe contul său de Facebook.

Misterul este elucidat de psihologul Angela Nuțu care ne-a transmis opinia sa profesională despre cuplurile care se etalează pe internet: „În epoca “Facebook-ului oficial” şi a status-urilor cu selfie-uri, devine din ce în ce mai obişnuit să postăm frecvent despre viața noastră și chiar despre relaţia noastră de cuplu. S-a creat o percepție comună conform căreia, dacă un lucru important din viața noastră nu se regăsește și în mediul virtual, acel lucru, cel mai probabil, nu s-a întâmplat niciodată.

Integral pe Curentul