Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor, scrie pe Facebook că adevărata reformă începe cu remaniere, aşa cum se întâmplă acum. În replică, fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, susţine că miniştrii performanţi de ieri, sunt "remaniaţii aruncaţi pe scările partidului de azi".

"O remaniere a Guvernului în acest moment este binevenită. Cred că viitorii oameni pe care îi vom pune miniştri trebuie să respecte direcţia pe care partidul a exprimat-o la Congres. Este un semnal extrem de puternic pe care membrii PSD l-au transmis cand au votat în număr mare şi candidaţii de pe locul doi. Sunt colegi tineri, care au crescut în acest partid, oameni capabili şi de perspectivă.

Sunt mai multe judeţe care au tineri competenţi şi bine pregătiţi profesional. Şi trebuie să ne uităm şi acolo. Aşa începe o reforma sănătoasă în interior şi nu cu decizii luate în afara partidului. La fel cum poate ar fi bine să introducem în statut o regulă prin care toţi preşedinţii de organizaţii şi conducerea de la nivel central să aibă maxim două mandate. Astfel, tinerii ar avea o perspectivă clară şi reală în interiorul partidului. Voi cine credeţi că ar trebui să ocupe funcţii în guvern?", scrie Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Integral pe Mediafax