Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor, scrie pe Facebook că adevărata reformă începe cu remaniere, aşa cum se întâmplă acum. În replică, fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, susţine că miniştrii performanţi de ieri, sunt "remaniaţii aruncaţi pe scările partidului de azi".

"O remaniere a Guvernului în acest moment este binevenită. Cred că viitorii oameni pe care îi vom pune miniştri trebuie să respecte direcţia pe care partidul a exprimat-o la Congres. Este un semnal extrem de puternic pe care membrii PSD l-au transmis cand au votat în număr mare şi candidaţii de pe locul doi. Sunt colegi tineri, care au crescut în acest partid, oameni capabili şi de perspectivă.

Sunt mai multe judeţe care au tineri competenţi şi bine pregătiţi profesional. Şi trebuie să ne uităm şi acolo. Aşa începe o reforma sănătoasă în interior şi nu cu decizii luate în afara partidului. La fel cum poate ar fi bine să introducem în statut o regulă prin care toţi preşedinţii de organizaţii şi conducerea de la nivel central să aibă maxim două mandate. Astfel, tinerii ar avea o perspectivă clară şi reală în interiorul partidului. Voi cine credeţi că ar trebui să ocupe funcţii în guvern?", scrie Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

Violeta PSD+ALDE-istilor, n-ații invațat nimic din lecția alegerilor europarlamentare din 26 mai....dar nu uitați ca vin încă alte trei rînduri de alegeri si să nu credeți voi ca romănii "văd si uită"...Nu, romănii nu uită !....si cel puțin cei din Generațiile X si Y nu vor uita ce faceți voi din țara asta doar să vă păstrați si inmulți priviilegile si avantajele....Ne vedem la alegerile viitoare !....că deabia ne-am "format mîna" acum pe 26 Mai....PSD+ALDE-istilor, o să plangeți pe la ușile Primăriilor și pe la gardurile Parlamentului din 2021 incolo !!!...Iar alde Anteniștii3 și RomăniștiiTV vor umple de bocete și lacrimi ecranele televizoarelor....

15 iulie 2019 13:52

Calaii poporului roman În măsura în care 42% din români sunt analfabeți funcțional, evident că manipularea lor are efect pe termen lung. Ei nu vor fi capabili să distingă cine le face binele de cine le face răul. Ca dovada că aleg mereu, s-a ajuns la un Parlament majoritar făcut din oameni pe care îi știm penali si hoti dovediti, fără să-și dea seama că și-au ales răul, nu binele. Calaii si-au ales! Apropo! Câți dintre cei care votează cu PSD și-a pus serios întrebare: “Cum se face că cei mai bogați, dar bogați rău, sunt liderii politici PSD care au lucrat toată viața la stat?!?”

15 iulie 2019 13:19

Cu toata dragostea pentru PSD! Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.

15 iulie 2019 13:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.