Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat, ieri, că începând de anul acesta va începe procesul de digitalizare a sistemului de învăţământ. Astfel, şcolile vor putea răspunde aşteptărilor pe care le are generaţia de acum, iar calitatea procesului de învăţare va creşte seminificativ, susţin reprezentanţii ministerului.

„La întâlnirea pe care am avut-o sub egida preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, la care au participat miniştrii din toate ţările, am stabilit că digitalitarea sistemului, pe care o vom începe anul acestea, este prioritată. Generaţia pe care o avem acum în şcoli este o generaţie care are alte aşteptări, nu mai este asemănătoare generaţiei de acum cinci ani sau de acum zece ani, şi sigur că noi trebuie să încercăm să facem şcoala în aşa fel încât să răspundem aşteptărilor lor”, a spus Andronescu la Teleorman.

Integral pe Jurnalul Național