Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu o gaură în buget de 7 miliarde de lei, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ar vrea să-și convingă colegii de partid să fie de acord cu o serie de „măsuri de austeritate”. Marian Oprișan nu pare prea încântat de idee.

„Eu n-am auzit de austeritate până acum în PSD”, a spus Oprișan, înainte de ședința CEx.

Potrivit Europa Liberă, ministrul de Finanțe va veni în fața Comitetului Executiv al PSD, luni, cu un set de măsuri de austeritate, pentru a face rost de bani la buget. Planul de austeritate al lui Teodorovici conține tăieri din banii studenților, persoanelor cu dizabilități, pensiilor speciale și din „sporul de pericol”.

Integral pe HotnewsComentarii

Victoria În privința Domnei Dăncilă are dreptate Negoiță....și este unul PSD-ist de al lor, din sistem, de o spune....Că nu știe să facă NIMIC....că și de aceiea a fost aleasă de Păpușarul Dragnea în acestă funcție....Și ce este cel mai rău cu repercursiuni viitoare mari este că Madam Dăncilă semnează documente naționale importante pentru Romănia și nu înțelege nimic din ele, nu înțelege ce semnează....și noi poporul vedem și suportăm....suportăm împrumuturile lui Teodorovici făcute în draci doar ^să mîncăm și să căcăm^....rămînem săracii Europei, tot mai săraci și tot mai needucați (mereu pe ultimile poziții în statisticile europene cam la toate categoriile)....și ne-am obișnuit deja să fim conduși de proști și impostori iar ^prostia^ umple ecranele televizoarelor și ne dă lecții seară de seară...

15 iulie 2019 13:24

Calaii Romaniei În măsura în care 42% din români sunt analfabeți funcțional, evident că manipularea lor are efect pe termen lung. Ei nu vor fi capabili să distingă cine le face binele de cine le face răul. Ca dovada că aleg mereu, pe cei vare-I jecmanesc si batjocoresc : PSD. Asa s-a ajuns la un Parlament majoritar făcut din oameni pe care îi știm penali si hoti dovediti, fără să-și dea seama că și-au ales răul, nu binele. Calaii si-au ales! Apropo! Câți dintre cei care votează cu PSD și-a pus serios întrebare: “Cum se face că cei mai bogați, dar bogați rău, sunt liderii politici PSD care au lucrat toată viața la stat?!?”

15 iulie 2019 13:21

Genocid PSD-ist. Averea tarii se gaseste acum in mainile priviligiatilor politici care si-au facut legi sa poata fura si devaliza tara asta fara sa pateasca nimic. Asa ceva nu se poate si, va veni o vreme cand toti HOTII, din toate partidele si de peste tot, vor plati cu varf si indesat pentru toate crimele comise. Sa ruinezi si sa distrugi economia unei tari este o crima! GENOCID este. Pentru asta veti fi judecati ca Ceausescu TOTI.

15 iulie 2019 13:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.