Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carmen Dan a anunţat, luni dimineaţă, că îşi depune mandatul de ministru al Afacerilor Interne. Carmen Dan a făcut acest anunţ înaintea începerii Comitetului Executiv al PSD, şedinţă care are loc astăzi la prânz. "Înțeleg că nu intră în discuție niciun criteriu de neperformanță. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Nu ne-am deranjat până acum, acum deranjează. Mă aștept să ia act de demisia mea. Demisia e un gest unilateral. Nu sunt emoționată decât în măsura în care am investit în acest minister și sper să rămână în topul încrederii ministerul de interne. Plec cu fruntea din MAI. Nu am să cer nimic de vreme ce mi-am depus mandatul. Deci nu va fi nevoie să fie un vot", a declarat Carmen Dan, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național PSD. Ministrul demisionar de la Interne i-a urat succes înlocuitorului său. "Nu știu dacă s-a decis într-un mod cert, însă i-aș ura succes colegului meu, senatorul Moga. Nu am ce să îmi reproșez. Partidul, conducerea partidului este cea care analizează. Pe mine m-a interesat dacă această analiză are la bază criterii de performanță. Mi-a spus că nu", a completat Carmen Dan.

Integral pe DC NewsComentarii

Funy Grossman אחת ההערות הנפוצות ביותר על הסרטון הזה היא שאני אומר "ישראל" (ישראל) בעברית, אבל זה אומר "פלסטין" בתרגום. הסיבה לכך היא שבעברית אני אומר "ארץ ישראל" (ארץ ישראל) שפירושה "ארץ ישראל", שהיא הדרך העברית להתייחס לארץ לפני הקמתה של מדינת ישראל. באנגלית אנו מתייחסים בדרך כלל ל"ארץ ישראל "כ"פלסטין", או ל"מנדט פלשתין ", אם אנחנו מתכוונים לזמן תחת שליטה בריטית. אנחנו בדרך כלל אומרים "ישראל" כאשר מדברים על המדינה היהודית שנוצרה ב -1948.

18 iulie 2019 7:02

v Ma intreb oare ce mai scorneste Ghiolbanis, ca a ramas fara tinta Dragnea si acuma Carmen Dan, care este "vinovata" de toate actiunile politiei, contra manifestantilor "pasnici" care aruncau cu pietre si kokteiluri Molotov. Acuma trebuie sa-si gaseasca noi motive si noi tinte, ca se vede dupa comentarii citi adepti are.

15 iulie 2019 23:54

gica,contra Lupoaica si-a facut plinul acum vine si lupul paznic la oi Unde esti ciobanule ? Unde esti stapanul oilor ca ramai fara ele !

15 iulie 2019 16:30

Costănțeanul de Serviciu Ce ți-e și cu partidul ăsta de căcat PSD-ist....Sunt trei prieteni de afaceri și coțcării.....doi dintre ei, Mazăre și Constantinescu, cu ^pușcărie grea cu bilă^ de făcut (aprox 10 ani fiecare) și al treilea, Nicolae Moga să fie numit în funcția de Ministru al Afacerilor Interne....în fruntea celor ce sunt puși să respecte legea și să-i prindă pe infractori....Deci la viața ta stai la șprițurti și la paranghelii cu curve ca la Constanța cu interlopii dovediți infractori dar ^partidul de căcat^ te promovează în fruntea ^paznicilor legii și dreptății^....

15 iulie 2019 13:38

Judecat cu CELERITATE dosarul: Reprimarea violentelor din 10 August. Jandarmeria trebuie să răspundă acum fără echivoc la ordinul cui au acţionat în seara zilei de 10 august pentru reprimarea violentă a protestelor dacă nu aveau un ordin scris de la prefectul Capitalei? Este tot mai clar pentru toată lumea că acţiunea în forţă a jandarmilor a fost coordonată de la ministerul Afacerilor Interne unde, pe tot parcursul operaţiunii, s-a aflat ministrul Carmen Dan. Oricât ar încerca marionetele lui Liviu Dragnea din guvernul României să muşamalizeze intervenţia brutală a forţelor de ordine din 10 august, cei implicaţi în această operaţiune se încurcă în explicaţii şi minciuni care nu pot acoperi un adevăr extrem de simplu: reprimarea protestelor a fost coordonată de ministrul de Interne la ordinele lui Liviu Dragnea.

15 iulie 2019 13:34

Geo ^Cădem din lac în puț^ sau cum se mai zice ^Scăpăm de Dracu și dăm de Tac-su^....Păi Moga ăsta are școala lui Mazăre-Constantinescu, ^au supt de la aceiași țîță^, a Șpăgii și Comisionului constănțean..... fiind din aceiași gașcă, pușcăriată acum...Cum dracu se găsesc alde ăștia să ne conducă destinele....Sper ca Iohannis să-i ^studieze dosarul^ și să nu-i dea pe mînă lui Moga acest Minister de Forță ....că se pune un INTERLOP în fruntea Ministerului Afacerilor de Interne.....și să apară ^la interval^ informațiile și studiile asupra acțiunilor nelegale făcute în cariera lui Moga...Unde sunt ziariștii de investigații să scoată informațiile de la arhivă....Ce face SRI-ul ce trebuie să protejeze țara și poporul de interlopi cocoțați în poziții guvernamentale....

15 iulie 2019 13:22

Sandu Nu stiu ce sa cred. Oare datul cu pietre in jandarmii ce erau in misiune,nu inseamna nimic? Cred ca multi au degenerat iremediabil.

15 iulie 2019 13:13

Coalitia penalilor PSD&ALDE. Au puterea să facă tot ceea ce vor dacă nu ne opunem energic. Nu uitaţi tot ce au făcut, nu uitaţi că au blocat DNA şi întregul sistem de justiţie, nu uitaţi de 10 august. Nu uitaţi că au înarmat Jandarmeria cu muniţie de război. Vor fi tot mai dezlănţuiţi şi vor distruge tot ce a mai rămas de distrus în ţara asta, vor nimici instituţii şi persoane, doar ca să credem că niciunul dintre noi nu e mai bun şi că tot ce merităm este să trăim în mizeria morală pe care o vând împachetată în sinistra ficţiune numită «program de guvernare». Este de datoria noastră să reacţionăm şi să schimbăm România în bine, stând alături de oamenii care încearcă să rămână drepţi şi curajoşi în faţa grupului infracţional al lui Dragnea. România nu o să se prăbuşească, pentru că românii nu vor accepta să li se fure din nou ţara

15 iulie 2019 12:45

Muie curv-o Acum pușcăria o asteapta pe curvă lui Dragnea ,,este vinovată direct cu pușcăriasul Dragnea in legatura cu mitingul din 10 aug..unde au bătut oameni nevinovati care nu au facut nimic rau decat au manifestat împotriva lor..a hoților si penalilor Psd-Alde.

15 iulie 2019 12:31

Arhitectii ,, LOVITURII de STAT" din 10 August: liviu dracnea si carmen dan. In data de 10 august, presat de cea de-a doua condamnare penala, de lipsa de incredere a oamenilor in Viorica Dancila, premierul sau, de cota sa scazuta de popularitate, Liviu Dragnea a pregatit cu mare grija sa dea o lovitura de gratie opozitiei civice, dar si celei politice. Mitingul diasporei trebuia sa se transforme intr-un atac violent asupra Guvernului sustinut de haite de huligani. Acestora urma sa li se raspunda cu un atac dezorganizat al trupelor de jandarmi, astfel incat multi dintre reprezentantii fortelor de ordine sa fie raniti de catre huligani, era nevoie ca retelele sociale si ecranele televiziunilor sa fie invadate cu imagini ale huliganilor care loveau jandarmii, pentru ca, apoi, o natiune ingrozita de atacurile asupra Guvernului sa-l vada pe Liviu Dragnea, venind salvator si acuzator, spunand ca tocmai "am asistat la o lovitura de stat, orchestrata de presedintele Iohannis". A si spus-o de cateva ori, dar contextul i-a fost defavorabil, pentru ca in Piata Victoriei n-au fost 25.000 de oameni cum l-au asigurat Carmen Dan si reprezentantii Jandarmeriei, ci au fost peste 100.000. Huliganii veniti in Piata n-au avut spatiu de manevra, mai ales ca manifestantii pasnici nu s-au lasat intimidati si au incercat sa descurajeze violentele. E demn de observat ca Liviu Dragnea si-a respectat rolul, el a venit in cateva randuri si a declarat ca avem de-a face cu o lovitura de stat

15 iulie 2019 12:29

Carmen dan si livache trebuie sa raspunda si sa plateasca pentru tot ce-au facut pe 10 August Atacuile concentrate in ultimul timp asupra Procurorului General al Romaniei, Augustin Lazar, acum Bogdan Licu, tocmai asta are la baza: Stoparea anchetelor din 10 August cand dracnea si carmen dan au regizat ,,lovitura de stat” esuata. Cea mai importanta actiune institutionala girata de DRACnea este aceea de a bloca ancheta asupra evenimentelor din data de 10 august prin secretizarea tuturor documentelor si imaginilor, din Piata Victoriei.Aceasta operatiune de incetinire a anchetei prin blocarea procurorilor de a folosi informatiile care au ajuns la ei pe cale legala reprezinta cea mai buna dovada ca 10 august a reprezentat o incercare a PSD de a anihila orice forma de opozitie din Romania. Ministrul de Interne Carmen Dan se afla intr-o situatie dificila pentru ca nu are niciun control asupra anchetei, iar posibilitatea de a fi pusa sub acuzare de catre procurori are mari sanse sa se concretizeze.

15 iulie 2019 12:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.