Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL îşi alege, în şedinţa Biroului Executiv de luni, preşedinţii interimari ai organizaţiilor din sectoare. Propunerile au fost făcute de Violeta Alexandru, preşedinte interimar PNL Bucureşti şi susţinute de Ludovic Orban.

Votul este unul secret, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX, iar propunerile sunt:

Sector 1: Sebastian Burduja
Sector 2: Monica Anisie
Sector 3: Antonel Tanase
Sector 4: Pavel Popescu
Sector 5: Cristian Bacanu
Sector 6: Ciprian Ciucu

Pe 25 iunie, Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban, a fost validată, în şedinţa Biroului Executiv al partidului, în funcţia de preşedinte interimar al PNL Bucureşti, propunerea fiind făcută de preşedintele liberal.

Votul pentru Violeta Alexandru a fost unul pozitiv, chiar dacă peste 600 de liberali au semnat, cu o zi înainte de BEX, o scrisoare adresată lui Rareş Bogdan, prin care îi cereau acestuia să preia şefia PNL Bucureşti.

Integral pe MediafaxComentarii

PNL doar Rares il mai salveaza! PNL s-ar mai putea salva doar cu Rares Bogdan la conducere care sa mature toate cozile de topor psd-iste, vopsite PNL care fac jocurile PSD-ului! Primar PNL la Mangalia, Radu Cristian facut primar de nicusor constantinescu si radu mazare acum doua mandate. In 2016 la Mangalia PSD si-a retras candidatul favorit cu nici zece zile inaintea alegerilor, care fara probleme ar fi castigat primaria, si a pus o jartea penala pe care nici psd-istii nu l-au votat! Castiga iar Radu Cristian care rasplateste jarteaua psd-ista cu un post de director la sanatoriul balnear...Mangaliotii stiu si nu vor vota PNL ca de fapt inseamna vot pentru PSD!!! E plina tara de psd-isti vopsiti PNL care toti stau cu gura cascata la banul public!!! Sa vina PENSII SPECIALE si la ei sa le umfle burtile nesatule...SHEET!

15 iulie 2019 13:17

PNL doar Rares il mai salveaza! Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.

15 iulie 2019 13:17

Lingaul Cred ca ai incurcat partidele ,poate cozile de topor PDL-iste ??Alea portocalii !!Dar femeia asta cine e alta "salteluta "?

15 iulie 2019 12:10

PNL doar Rares il mai salveaza! PNL s-ar mai putea salva doar cu Rares Bogdan la conducere care sa mature toate cozile de topor psd-iste, vopsite PNL care fac jocurile PSD-ului! Primar PNL la Mangalia, Radu Cristian facut primar de nicusor constantinescu si radu mazare acum doua mandate. In 2016 la Mangalia PSD si-a retras candidatul favorit care fara probleme ar fi castigat primaria, si a pus o jartea penala pe care nici psd-istii nu l-au votat! Castiga iar Radu Cristian care rasplateste jarteaua psd-ista cu un post de director la sanatoriul balnear...Mangaliotii stiu si nu vor vota PNL ca de fapt inseamna vot pentru PSD!!! E plina tara de psd-isti vopsiti PNL care toti stau cu gura cascata la banul public!!! Sa vina PENSII SPECIALE si la ei sa le umfle burtile nesatule...SHEET!

15 iulie 2019 11:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.