Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un autovehicul în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat luni într-un accident rutier. La volanul mașinii nu se afla ministrul.

În urma accidentului a rezultat avarierea a două autovehicule și a altor patru parcate, dar și ranierea ministrului Transporturilor. Răzvan Cuc a fost dus la Spitalul Floreasca.

Numitul Bratu Eugen, aflat la volanului unui autoturism marca VW Touareg, a efectuat depășirea neregulamentară peste marcajul continuu într-o intersecție, moment în care a intrat în coliziune cu o altă mașină condusă de Bondoc Ion.


Comentarii

Avere de tanar PSD-ist Potrivit ultimei declaraţii de avere publicate, Cuc deţine, împreună cu soţia sa, Ramona Iordache, un teren de 10,36 hectare din judeţul Giurgiu, două apartamente în Giurgiu, ultimul, de 702 metri pătraţi, cumpărat în 2017, un apartament de 33 metri pătraţi (mp) în Bucureşti, un altul de 54 de metri pătraţi dobândit în 2017 în baza unui contract de întreţinere şi un altul de 32 de metri pătraţi cumpărat în 2017. De asemenea, a moştenit o parte dintr-un apartament în Bucureşti şi mai are o casă de 322.97 mp şi spaţii comerciale de 166 mp în Giurgiu, scrie hotnews.ro. În plus, deţine bijuterii din aur şi argint în valoare de 20.000 de euro şi active financiare de peste 80.000 de lei. Răzvan Cuc a vândut anul trecut un apartament şi o garsonieră, încasând în total 167.000 de euro. El a primit şi o donaţie, de 200.000 de lei de la Ion Iordache. În calitate de ministru şi deputat a încasat peste 170.000 de lei, iar soţia sa a încasat o indemnizaţie de creştere a copilului de 208.298 lei, conform declaraţiei de avere din 15 iunie 2018.

16 iulie 2019 13:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.