Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carmen Iohannis a avut, din nou, o apariție inedită. Prima Doamnă a participat, în acest weekend, la Sibiu, la festivalul de modă.

Carmen Iohannis a fost prezentă, în acest weekends, la Sibiu, unde are loc în acest weekend un festival de modă. Soția președintelui Iohannis a ținut să fie prezentă la eveniment și să admire noile colecții. Mai ales că una dintre creatoarele prezente la festival este cea care semnează multe dintre ținutele primei doamne.

Toți cei prezenți au putut observa că alături de Carmen Iohannis au venit și câteva prietene. Vizibil interesată de prezentare, soția președintelui a ținut să filmeze ţinutele care i-au plăcut cel mai mult.

Prima Doamnă a României a atras atentia la festivalul de modă cu nuanța ojei pentru care a optat. Culoarea deschisă și indrăzneață nu a trecut neobservată.

Integral pe CapitalComentarii

Muie Andronic Ce stire de cacat,,cică apariție incredibilă mai jegurilor de a lui Andronic coruptul mai ducetii-va dracului si învățați să scrieti un articol de ziar ca sunteti varză.

13 iulie 2019 14:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.