Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andreea Marin a intrat în depresie și s-a gândit chiar la sinucidere! Se întâmpla în urmă cu 10 ani, după ce a născut, dar faptul că a apelat la specialist a salvat-o și și-a revenit.

Pe când fiica ei Violeta era mică, Andreea Marin s-a confruntat cu depresia. Avea o tristețe care nu se justifica, era mereu nemulțumită, atât de ea, cât și de cei din jur. Vedeta a explicat prin ce a trecut și cum s-a vindecat.„Nu mi-a fost ușor și mai ales în acea perioadă, că fusese anunțată moartea Mădălinei Manole. S-a creat o mare dezbatere la TV pe acest subiect, și m-am recunoscut atunci în smptomele de care vorbeau specialiștii și specialiștii acolo. Asta mi-a cam mișcat cumva încrederea mea în mine, eu crezând că cei din jur doar încearcă să mă facă să mă simt prost spunându-mi că ceva nu e în regulă cu mine și în momentul acela am mers la un specialist și am înțeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală.

Integral pe Evenimentul Zilei