Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sanda Nicola (41 de ani) pleacă de la Digi24 după şapte ani. Jurnalista a ales să părăsească pentru o perioadă ţara pentru a urma un master în Belgia.
Sanda Nicola, care lucrează la Dig24 încă de la înfiinţarea staţiei, şi-a dat demisia, potrivit Paginademedia.ro. Jurnalista urmează să plece pentru studii la Universitatea din Liege.
„Este vorba de un master în Turism şi Dezvoltare Regională, pe care îl voi urma până în luna februarie a anului viitor“, a declarat Sanda pentru sursa citată. Jurnalista a mai precizat că atât ea, cât şi conducerea postului de ştiri sunt deschişi la colaborări viitoare.
După ce s-a întors din concediul de maternitate, Sanda Nicola a ocupat intervalul orar 22.00-01.00, iar ultimul proiect de amploare în care a fost implicată a fost vizita Papei Francisc în România, fiind trimisul special al Digi24.

Integral pe Adevărul