Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis domină clasamentul candidaţilor la alegerile prezidenţiale, arată un sondaj CURS. Pentru locul doi bătălia e strânsă, însă oricine ar intra în turul final ar avea şanse mici să ajungă la Cotroceni, într-o competiţie cu actualul preşedinte. Preşedintele Klaus Iohannis ar lua un scor confortabil - 41%, fiind urmat de Călin Popescu Tăriceanu cu 21%, Laura Codruţa Kovesi cu 11%, Dan Barna cu 9%, Eugen Teodorovici (dacă ar fi el candidatul PSD) cu 5%, Corina Creţu cu 4% şi Kelemen Hunor cu 2%, arată sondajul CURS.

Integral pe AdevărulComentarii

Marius Daca nu erea Iohannis eream Turcia 2 .

13 iulie 2019 9:19

Te poti caca pe sondajele astea Nu bate unul cu altul. A mai aparut un sondaj IMAS unde ordinea si procentele erau cu totul altele.

11 iulie 2019 21:16

Tariceanu care s-a ascuns de urmarire penala dupa imunitatea parlamentara sa aiba 21%?! Daca faci asta inseamna ca ai ceva de ascuns in fata legii. Nu cred ca romanii au ajuns atat de jos incat sa voteze un om cu probleme legale.

11 iulie 2019 21:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.