Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, a reacţionat pe social media după ce magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins cererea de revizuire a adopţiei internaţionale în cazul Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă, adoptată de o familie stabilită în SUA.

Liviu Pleşoianu: „Au respins revizuirea adopției. Au respins suspendarea sinistrei procuroare. Au călcat cu bocancii peste sufletele unor fetițe, surori de suflet. …Dar e ok. Birchall se ocupă să rămânem în „Club”, a comentat pe Facebook deputatul PSD.
Atac şi la premierul Dăncilă
„Dăncilă nu comentează deciziile „justiției” și, neconflictuală fiind, se sacrifică pentru partid și pentru patrie și vrea la Cotroceni. Dacă nu ea, se sacrifică atunci partenerul de ping-pong narcisist, cel care a spus, de asemenea, că nu mai comentăm deciziile „justiției”, mai scrie Pleşoianu.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Violeta Liviu Pleșoianu are el informațiile din CCR-u via nevastă-sa lui Iordache că se va găsi o metodă in Motivarea cu Rezoluția cu completurile de trei judecători să fie scăpat Dragnea de la Rahova că de aceea el și alți talibani PSD-iști presează eliminarea ^americancei^ Birchall de la Ministerul Justiției.....PSD+ALDE-istilor, n-ații invațat nimic din lecția alegerilor europarlamentare din 26 mai....dar nu uitați ca vin înca alte trei rînduri de alegeri si să nu credeți voi ca romănii "văd si uită"...Nu, romănii nu uită !....si cel puțin cei din Generațiile X si Y nu vor uita ce faceți voi din țara asta doar să vă pastrați si inmulți priviilegile si avantajele....Ne vedem la alegerile viitoare !....că deabia ne-am "format mîna" acum pe 26 Mai....Că pînă la urmă un an de activitate a acestei Secții PSD-iste de Cercetare a Magistraților condusă de o PSD-istă (din tată-n fică) Adina Florea nici nu este tare mult....PSD+ALDE-istilor, o să plangeți pe la ușile Primăriilor și pe la gardurile Parlamentului din 2021 incolo...

12 iulie 2019 9:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.