Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul municipiului Slatina, Emil Moţ, preşedinte al organizaţiei municipale PSD, susţine că partidul ar trebui să o convingă pe Gabriela Firea să candideze la alegerile prezidenţiale deoarece aceasta are "o zestre semnificativă de încredere şi notorietate".

Emil Moţ a scris joi, pe facebook, că este preocupat de modul de abordare a alegerilor prezidenţiale şi că PSD are nevoie de de un candidat credibil, cu un mesaj puternic, care să mobilizeze atât electoratul partidului cât şi nehotărâţii.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Așa e fute-m timpul, care și așa e futut de către PSD. Madam Firea să fie proptită să căcandideze? Și eu care credeam că olteanul ăsta de la Slatina o va propune spre propteală pe madam Lia Olguța Vasilescu Manda să căcandideze îmbrăcată-n curul gol și cu mâinile-n buzunare, dar în poziția capră. Ce-i drept cele două moafe, Firea și Olguța sunt mai fotogenice decât madam Viorica, care e numai blondă și are și muianul ăla de pavian cu mantie, dar numai una e Viorica aia care face sex în cex și bagă Marocul și Pakistanul în Ioropa și-n UE, dar și-n mUE. Ce păcăcat mare că EBA nu e la PSD, că era căcatândidata cea mai potrivită să vorbește cu tine. Între timp, Titus Corlățean e ministru la Nimc, iar Olguța Vasilescu e și ea ministru la Nimic în alt film unde nu joacă Iohannis. Cel mai bun căcatândidat la președinție ar fi Dan Voiculescu, dar nenea Șopârloiul nu e la PSD, nu mai e nicăieri, mare păcăcat. E singurul căcatândidat pe care PSD-ul îl mai poate converti și convinge să căcandideze, dar numai ținând în mânuri ca pe o torță, coiul lui la care a avut infarct la ocnă, motiv pentru care a fost liberat. Ecce cel mai bun căcatândidat, mai ales că mai are un coi sănătos și e pizdac nerepetent, e școlit la securitatea lui nea Nelu, opincarul de dinainte de 89. Așa că Liviu Dragnea e la ocnă cu ochii ca sarmaua și cu kurul ecce kur rupt, dar candidează de acolo de la ocnă pentru președinția celulei VIP, unde Adrian Năstase i-a lăsat cu limbă de moarte pe gușă un loc vacant. Din fericire, mare păcăcat!

11 iulie 2019 18:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.