Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristian Tudor Popescu a avut o primă reacție după calificarea Simonei Halep în finala de la Wimbledon. „După înfrângerea netă în fața tinerei Anisimova în sferturile Roland Garros, spuneam că „Pe Simona a învins-o alt tenis” și că trebuie să-și pună și ea la îndemână un alt tenis.

A făcut-o, peste toate așteptările, împotriva Svitolinei: 7(șapte) scurte câștigătoare!(premieră absolută pentru Simona), 3(trei) contrascurte imparabile! (altă premieră!), nenumărate lovituri direct câștigătoare, mai multe decât dublu față de ucraineancă, serviciu sigur și apăsat. După 43 de ani, am trăit să văd din nou România în finala Wimbledonului, cel mai mare turneu de tenis din lume!”, scrie jurnalistul pe republica.ro.


Comentarii

x Sportiva Halep este din etnia MACHIDONILOR, acest neam care, prin educatie severa si respect fata de valorile traditionale si crestine ortodoxe, nu pierd niciodata, ca este vorba de afaceri, sport, politica, competitii scolare, orice. Machidonii sau aromanii, sunt familia de succes a Poporului roman, si, Halep reprezinta toate calitatile de exceptie ale neamului din care face parte.

12 iulie 2019 8:21

CTPulea, marele specialist în nimic, ... o ține gaia-mațu, în articolul pe larg, cu „marele rol” al „marelui antrenor” Darren Cahill în frumoasa carieră a Simonei! Poate în pregătirea psihologică să fi avut ceva merite, dar tehnic și tactic n-a învățat-o ninmic-nimic-nimic! Simona avea niște deprinderi și obișnuințe greșite, pe care nu i le-a clintit cu o iotă. Acum observă și CTP că draga de Simona joacă cam ALTCEVA. Acest „altceva” se datorează, în primul rând ei însăși, dar și echipei tehnice în FORMULA ACtUALA. Când a urcat pe locul întâi mondial era doar cu Andrei Pavel în China, iar pregătirea pentru Roland Garros, ediția fericită, s-a făcut tot în țară, cu antrenorii și tehnicienii români. Acum, la Wimbledon, Cahill și-a făcut iăarâși apariția, precum musca la arat, dar nu se putea să nu-i bage CTP-ul și lui în traistă ceva merite!

11 iulie 2019 21:42

To be or not to be, the winner! Ce pătimaș e nenea CTP, e aproape-n delir vizavi de calificarea Simonei în finală. Serenisime CTP, măi nene dragă, eu aprecieze patosul cu care o elogiezi pe Simona și noul ei tenis, dar să sperăm amândoi și cu noi toată țara asta că Simona va câștiga finala, pentru că dacă se va înneca la mal, va rămâne-n mână cu noul penis, ceea ce nu-i dorim, noi vrem în unanimitate ca Simona noastră să câștige.

11 iulie 2019 19:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.