Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jucătoarea din Constanţa continuă să atingă borne nemaintâlnite în tenisul românesc, după victoria din semifinale cu Elina Svitolina, 6-1, 6-3, şi calificarea în premieră în ultimul act al turneului de la Londra.

Meciul a început cu două game-uri foarte disputate,fiecare dintre ele având nevoie de 10 minute pentru a fi decise, în care ambele jucătoare au avut şanse de a le închide. Din fericire, Simona a avut nervii mai tari, le-a înhăţat pe amândoua şi a trecut în avantaj pe tabelă, 2-0. Următorul game nu a avut nicio intrigă şi Svitolina s-a impus la zero. Au urmat 3 game-uri în care Simo a jucat excepţional şi în care a pierdut în total doar trei puncte, Loviturile româncei au fost foarte puternice şi extraordinar de bine ţintite, Svitolina neavând niciun fel de replică. Ultimul game al setului a fost şi cel mai lung al partidei, 11 minute, iar Simona a ieşit din nou învingătoare.

Integral pe Adevărul