Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Apropiații celor doi artiști, precum și familia Teatrului Național din Capitală suferă o noua și grea pierdere. După o viață petrecută alături de femeia iubită, de care s-a despărțit fără voie anul trecut, în aprilie, actorul Damian Crâșmaru a părăsit, la rândul său, marea scenă a vieții. Avea 88 de ani.

Greaua veste dată marelui public a venit joi, în jurul prânzului, dinspre Teatrul Național din București. Colegii au fost cei care au anunțat, “cu adâncă durere”, despărțirea de artistul elogiat într-un mesaj aparte. “Un actor cu o forță deosebită, cu o prezență impunătoare și cu un talent șlefuit de mari nume ale scenei, precum George Timică și Ion Finteșteanu, Damian Crâșmaru a debutat pe prima scenă a țării în 1953 și de atunci a rămas profund legat de ea. Alături de Doamna sa, marea actriță Carmen Stănescu, de care din păcate ne-am despărțit de curând, ne-a încântat serile pe scena TNB în spectacole memorabile. Va rămâne în sufletele și inimile noastre cu numeroase roluri remarcabile, cu vocea sa inconfundabilă și cu noblețea și discreția sa. Dumnezeu să îl aibă în pază!”, transmite echipa TNB.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.