Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lovitură cumplită pentru Viorica Dăncilă. Detalii incredibile au ieșit la iveală chiar în ziua în care șefa PSD aproape și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. Viorica Dăncilă se situează pe ultimele locuri în intenția de vot la alegerile prezidențiale în singurul sondaj de opinie făcut public care a măsurat-o și pe șefa PSD.

Potrivit ultimului sondaj IMAS, Viorica Dăncilă era cotată cu 6,7% din intențiile de vot, situându-se pe locul cinci în clasamentul posibililor prezidențiabili. Sub Viorica Dăncilă se află trei lideri de partide: Dan Barna (USR) – 5,3%, Kelemen Hunor (UDMR) – 1,8% și Eugen Tomac (PMP) – 1,6%, anunță CAPITAL.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, ieri, la DCNEWS, că este gata să candideze la prezidențiale, dacă partidul i-o va cere. ”Nu am luat încă în calcul acest lucru. Am considerat că voi merge cu un candidat, iar eu ca prim-ministru, președinte al Partidului Social Democrat îl voi sprijini cu toate forțele, cu tot partidul astfel încât să câștige alegerile prezidențiale. Dar nu vreau să creadă că sunt un om laș. Dacă partidul îmi va cere acest lucru și va crede că este singura soluție, atunci voi accepta ceea ce spune partidul.

Imediat, și primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la ANTENA3, că îşi va relua de săptămâna viitoare activitatea, după ultima intevenţie chirurgicală şi va anunţa care sunt intenţiile sale politice. Întrebată despre o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale, Gabriela Firea nu a exclus această posibilitate. "Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ", a declarat Gabriela Firea.
 
Cât despre situaţia din PSD, Gabriela Firea a spus că işi doreşte un candidat PSD la alegerile prezidenţiale şi că nu este de acord ca PSD să arunce "un iepure" în cursa prezidenţială care să facă uşoară candidatura partidelor de dreapta.

În PSD sunt măsuraţi mai mulţi posibili candidaţi la prezidenţiale. Printre ei Eugen Teodorovici, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Ecaterina Andronescu, Mihai Fifor, un candiat independent şi varianta candidaturii comune în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu. Deşi nu este măsurată în intenţia de vot pentru prezidenţiale, Viorica Dăncilă este inclusă în sondajul în care sunt măsuraţi liderii partidelor politice, precizează ROMÂNIA LIBERĂ.

Sondajele vor fi gata la finalul lunii, iar candidatul partidului va fi desemnat într-un Congres care a fost programat pe data de 3 august. În partid se vorbeşte despre varianta Eugen Teodorovici care ar avea cele mai mari şanse să fie nominalizat. De menţionat, subliniază DIGi24, că din sondajele PSD lipseşte Gabriela Firea, care până recent, în toate cercetările partidului era creditată cu prima şansă dintre potenţialii candidaţi PSD. Este posibil ca până la Congres să existe presiuni din partea partidului pentru o candidatură a Gabrielei Firea.

Potrivit sondajului intern comandat de PSD, Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Mihai Fifor au obţinut procente cât marja de eroare (3%). Eugen Teodorovici abia a atins 5%, în timp ce Viorica Dăncilă se situează între 9-11%, susţin surse din conducerea PSD pentru ADEVĂRUL. Surpriza sondajului e că prezidenţiabilul PSD, oricare ar fi el, nu prinde turul doi. Dintre toţi candidaţii la prezidenţiale testaţi de PSD, în mod ironic, cel mai bun scor l-a obţinut rubrica „altul”: 30%, fără a fi indicată o persoană anume care să înglobeze cerinţele electoratului.

Pe lângă sondajul dedicat exclusiv candidaţilor la Cotroceni, PSD a mai testat, într-un alt sondaj, încrederea în personalităţile partidului. Potrivit surselor citate, Gabriela Firea conduce în clasamentul încrederii cu un procent de peste 30%, fiind urmată de Viorică Dăncilă, care atinge 20%, scorul partidului.


Comentarii

Liviu Pleșoianu, deputatul PSD feminizat, cu codiță... PDSR a legalizar homosexualitate in 92. Iubesc sexul homo, iubesc PSD!

15 iulie 2019 7:17

Ecce Kurrupt Aș suge-o pula. Acum!

15 iulie 2019 6:53

Veorica Păduchi-Lați Dăncilă Muie P$D!

14 iulie 2019 21:24

@ 14 iulie 2019 12:02 Degeaba râzi tu mânzește, Măgarule, ai luat muie pentru o eternitate. Mai ia o muie și dispari de aci, imbecilule idiot! Du-te și i-al de nevastă pe Liviu Pleșoianu, că e poponar ca tine, hermafrodit amărât ce ești. O să vă nășeacă Dragnea, că ș-așa n-are ce face mai bun acolo la ocnă, decât să-și oblojească găoaza ruptă ferfeniță. Sărmanul vostru idol Dragnea, e consolat cu mult amor nebun și înnebunit de cei mai virili viețari de la ocna din Rahova, a fost și a rămas cel mai iubit fiu al boborului. Să-i fie sejurul plin de aventuri amoroase de acest gen și cât mai lung cu putință. Ai fost și ai rămas o Loază! Muie! Vițel adult ce ești!

14 iulie 2019 18:31

@@14 iulie 2019 1:40 Ha-ha-ha! Quod licet Jovis, non licet bovis! Bou-i bou și vaca-i vacă, tot pe coadă el/ea se cacă! Mai e și vorba aia: nu mor caii când vor ... boii!

14 iulie 2019 12:02

@ 14 iulie 2019 1:40 Băh Cur cu ochi, alias Bogdan, alias Răzvan, alias Paulus, tu care ești o pereche de buci, adică un Cur, ce faci aici? Îți elogiezi postările geniale ale lui Paulus, adică ale tale? Suferi de mania personalității multiple? Ironiile fine ale lui Paulus? Care ironii nene? Că imbecilul ăla, adică tu, debitezi niște cretinități mai mari ca tine, rectule contra naturii. Prostimea soroșistă analfabetă și ineptă? Care prostime soroșistă? Aia inventată de voi din neantul imbecilismului cronic? Amice, ești complet idiot! Nu mai scărpina-ntre buci securitatea tânără, mai bine aleargă repejor la Cornel Nistorescu să te instruiască ăla așa ca la carte despre securitatea ceaușistă autentică, nu aia pe care o invocăcați voi ăia câțiva, care de fapt sunteți doi, tu și Paulus, care de fapt sunteți unul și același anus contra naturii și contra realității evidente autentice. Pentru ca să te fac să pricepi ceva, trebuie să fac pleonasm din când în când, pentru că tu nu ești în stare să discerni realitatea așa cum e ea. PSD-ul va deceda odată pentru totdeauna foarte curând și nu va mai renaște în vecii, vecilor. Nici cu Ion Iliescu dacă-l împăiați, n-o să mai reușiți nimic, niciodată. Puteți să-i suflați în instrumentul de făcut pipi al lui Adrian Năstase, că nici cu ăla n-o să mai reușiți să faceți decât un căcat mare și împrăștiat, care după ce o să pută îngrozitor, va putrezi repede și va uita pulimea de el. O să aibă grijă electoratul să vă extermine, loazelor imbecile ce sunteți voi. Mai ia o muie și taci, cretinule!

14 iulie 2019 7:07

@Boului cu țâțe de mai jos care își zice ba George, ba Virgil, ba Victoria, ba Violeta, ba sub nume Măh boule, stilul și vulgaritățile, ca și ideile fixe, postările prolixe și incoerente, dar și înjurăturile vânjoase te trădează imediat cine ești!. Și te mai trădează usturimea de la ficați după postărlie geniale ale lui Paulus. Numai proștii sincer convinși că cel puțin trei neuroni li se hărjonesc prin tărtăcuță reacționeazâ cu atâta ură la ironiile fine ale lui Paulus, zis și Ecce. Este de ajuns ca Ecce să bage un pic bățul prin gard pentru ca prostimea soroșistă, analfabetă și ineptă să înceapă a lătra precum cîinii din Giurgiu. În ce priveșt PZDeul, reține măcar ideea că va muri, cu siguranță, la tura asta de alegeri, dar va renaște încă și mai falnic după nici un an de gubernare lăbărară sau tânăr-securistă.

14 iulie 2019 1:40

Moshe Kulughaft, teroristul electorplatit gras de PSD Cum PSd e votat de saraci, avem intres sa fie cat mai multi saraci in Romania.

13 iulie 2019 11:02

Paulus, laba trista sunt trist si-mi dau cu tesla-n coaie. P$D a coborat la 15% in intentiile de vot.

13 iulie 2019 10:54

șobolan dragmist detectat, gsozarul Paulus 23:48

13 iulie 2019 7:54

Șerban Nicolae, mătușă în drept Atenție PSD-ul! Viorica Vasilica Dăncilă s-a șocăcat pe ea. Iar șocăcatul ei e dezvăluit incendiat de Haznaua 3 unde și căcatul e incendiar dar și incendiat. Mare păcăcat că tanti Viorica s-a șocăcat pe ea. Vă fut în cur pe toți, iar pe Paulus îl fut numai în hemoroizi!

13 iulie 2019 3:43

@ 12 iulie 2019 23:53, 12 iulie 2019 23:49 Băi Paulus, tu judeci numai după ce-ți tragi prezervativul peste moacă, că nu degeaba vrei tu să te maschezi cu acopereala aia de cauciuc, să nu te ghicească pulimea de la prima vedere că tot o PULĂ ești, ruso-pulă sau una exotică de prin Cambodgia sau Coreea de Nord. Băi Pulăre, te scremi în draci p-aci și tot faci praf degeaba, sărmane Idiot, cu I mare. Tu nu vezi că Gabriela Firea e blocată-n intervenții chirurgicale ca să-i implanteze doftorii ăia unicul coi sănătos al lui Dan Voicuescu, pentru a reuși să căcatândideze la președinția ocnei de la Rahova, numai pentru a-i face zilele mai fericite lui Liviu Dragnea, că ăla e cu ochii ca sarmaua și cu curul rupt în bucăți de atâta amor nebun administrat cu mult patos nebun de cei mai virili viețari de la ocnă. Între timp, toți ceilalți căcatândidați de la PSD în frunte cu pavianul cu mantie Viorica sunt măsurați cu ocaua lui Dan Voiculescu, dar atâta timp cât nenea Șopârloiul și-a uitat în ocaua aia coiul la care a avut infarct la ocnă, motiv pentru care a fost liberat, toată pleava aia de căcatândidați n-o să strângă mare brânză de voturi de la electorat. Șerban Nicolae ăla trebuie să mai ia multă muie ca să-și îndrepte gura aia strâmbă și peltică, cu care și gândește peltic, pentru că sărmanul n-are nimic în țeasta aia a lui goală și cu muianul ăla patibular de tomberon de gunoi. Liviu Pleșoianu ăla e un fătălău poponar d-al tău, care deși și-a tuns pletele, tot nu s-a bărbierit la curul pe care-l poartă peste moaca aia tâmpă de vițel adult. Boșorogul de Tăriceanu, degeaba se tot înfoaie-n ambalaj, că el nu poate decât să-și reprezinte electoratul ăla de sub pragul și preșul electoral. Ia și tu o muie și taci dracului, imbecilule!

13 iulie 2019 3:35

Stefan Morutan M-am referit la socuri electrice, ca nici pe "Alexandru Florian" nu-l poti soca decât cu Cyclon-B (un insecticid utilizat cusucces în combaterea paduchilor, în scopul prevenirii epidemiilor de tifos enxantematic, n.m.)!

12 iulie 2019 23:53

Florin Bilei (Bilei-Pulei, n.m.): si tov. Frans (Frans Timmermans - un co-sugator de EURO-Poollans de-al meu mai vechi, n.m.) si el e în stare de ... EURO-SCHOCK ca a zburat din ecuatia CE si nu mai poate sa vina la Bucuresti sa-si dea EURO-poalele peste cap! Asa ca ce ne fukcem?!

12 iulie 2019 23:49

internaucu` E...normal ! Da`...ce-i "normal" in Rhomanica ? Daca se primeste ordin de la ...imparatie , cu...placere - nu ?

12 iulie 2019 18:22

Orlando Teodorovich Electoratul a futut in cur PSD/ALDE la ultimele alegeri. Inca ne ustura, dar tot ne credrm partidul stat...

12 iulie 2019 15:24

Dragnea scrie o carte despre cum a futut in cur milioane de romani saraci si naivi Se reface acum

12 iulie 2019 11:52

Violeta PSD+ALDE-istilor, n-ații invațat nimic din lecția alegerilor europarlamentare din 26 mai....dar nu uitați ca vin înca alte trei rînduri de alegeri si să nu credeți voi ca romănii "văd si uită"...Nu, romănii nu uită !....si cel puțin cei din Generațiile X si Y nu vor uita ce faceți voi din țara asta doar să vă pastrați si inmulți priviilegile si avantajele....Ne vedem la alegerile viitoare !....că deabia ne-am "format mîna" acum pe 26 Mai....PSD+ALDE-istilor, o să plangeți pe la gardurile Parlamentului din 2021 incolo...

12 iulie 2019 7:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.