Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aşa cum am spus de la început, revocarea lui Tudorel Toader din funcţia de ministrul al Justiţiei n-a avut nimic în comun cu activitatea acestuia, ci a fost făcută în urma unor jocuri de culise prin care Liviu Dragnea a crezut că va scăpa de condamnare. A căzut de fraier, dar asta este o chestiune care-l priveşte personal. Grav este însă că prostia lui ne afectează pe toţi, căci decizia absurdă a lui Liviu Dragnea a adus-o în fruntea ministerului pe ANA BIRCHALL, cea care acum face tot posibilul ca Secţia de investigare a magistraţilor (SIIJ), înfiinţată chiar de către Tudorel Toader, să nu poată să funcţioneze!

Este binecunoscut faptul că Ana Birchall nu s-a prezentat la primele trei şedinţe ale CSM în care ADINA FLOREA trebuia validată în fruntea SIIJ! Birchall a venit la CSM doar la şedinţa de miercuri, cea în care, de asemenea, nu s-a realizat cvorumul necesar votului. Mai mult ca sigur, Ana Birchall face parte dintre cei care boicotează sistematic CSM, astfel încît SIIJ să nu poată să-şi desfăşoare activitatea în mod normal.

Integral pe CotidianulComentarii

Cu toata dragostea pentru PSD! Liderii PSD au discutat în ședința CEX al PSD din 15 iulie 2019 despre gaura bugetară care trebuie acoperită la rectificarea de la finalul lunii iulie pe care trebuie să o împace cu dorințele baronilor locali și ale primarilor și cu nevoile electorale ale partidului. ”Este o presiune foarte mare pe buget, dar trebuie să le dăm bani primarilor pentru că urmează alegerile”, a spus Viorica Dăncilă în cadrul ședinței. Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.

15 iulie 2019 15:22

Onorabilul Dacă nu citești presa riști să devii neinformat, dacă o citești riști să devii dezinformat. Așa că, prefer să trăiesc după propriile opinii.

12 iulie 2019 12:20

Alexandru Florian Buna seara! Sunt un (simplu) jidov ceausist (adept al unei ideologii criminale, n.m.) si as dori sa lansez în Spatiul Public un nou concept, anume cel de PEDOCAUST, care se refera la persecutiile îndurate de co-pushlamalele mele (baloase, n.m.) pe motiv ca fuck trafic de minore (ca în cazul co-jidovului meu Epstein Jeffrey, pus în fiare si bagat la ocna în SUA pentru simplul fapt ca i-a furnizat lu' Bill Clinton niscaiva prospatura, n.m.) - AJUTOR!!!

12 iulie 2019 0:27

Moarte Psd-ului Si traiasca EURO-POOLLA - ca ea ne aduce noua (nu voua, n.m.) lapte, brânza, carne, oo!

12 iulie 2019 0:06

Ei, coadă de topor Madam Birchal e desigur coana de topor fără coadă a lui George Soros și a Ocultei Rozalii inventată de imbecilul ăla de pe Feisbuci care-și zicea Gheorghe Călin, oltean get-beget de la Craiova. E singura explicație plauzibilă dată de iluminații cu opaițul lui Nicolae Ceaușescu, oculți și rozalii și ăia.

11 iulie 2019 22:53

Moarte Psd-ului Jegul de Nistorescu tare e necăjit ca nu functioneaza secție juridica pt magistrat la comanda penalilor Psd-Alde,,adică mai bine spus tribunal al Psd pt magistrați care îi deranjează la furat.

11 iulie 2019 19:39

Eei, a cui poola mea să fie! Întrebați-l pr Geoanî, că la prohabul lui a prestat asemeni unei vestale antice. Gurile rele spun că ar exista și imagini delicioase!

11 iulie 2019 18:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.