Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Odată cu ultimul anunţ al lui Tăriceanu, jocurile pentru preşedinţie sunt aproape făcute. Remarc, siderat - cum ar spune actualul premier -, că Iohannis nu are adversar. Fostul posibil candidat comun al alianţei PSD-ALDE, la Cotroceni, liderul liberal-democraţilor, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că, indiferent de ce va face/va spune PSD, el este obligat să candideze la preşedinţie, pentru a-şi reprezenta electoratul.

„Vom hotărî separat sau împreună despre candidatură separat sau condiţiile optim de candidatură comună. ALDE, ca formaţiune de factură liberală îşi propune să reprezinte electoratul de factură liberală la aceste alegeri. Apartenenţa la acest partid mă obligă să reprezint printr-o candidatură acest partid. Am discutat în repetate rânduri şi doamna Dăncilă a declarat că şi ei fac o evaluare pe baza sondajelor în care măsoară diferite candidaturi. (…) În ceea ce mă priveşte, există o favorabilitate de 90% în rândul respondenţilor favorabili PSD”.

Integral pe Gândul