Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Concluziile au fost că voi candida, aşa cum am anunţat de anul trecut, pentru poziţia de preşedinte al României, pentru al doilea mandat, că PNL-ul îşi menţine, aşa cum a hotărât de anul trecut, că eu voi fi candidatul lor şi că vom colabora foarte bine, eficient şi în campanie şi că vom câştiga", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, întrebat, la Palatul Cotroceni, care au fost concluziile întâlnirii pe care a avut-o marţi cu conducerea PNL.


Comentarii

Marius Mă neamtule nu ai rupt tu norii dar daca nu ereai tu ne călăreau de tot PSD-sti așa că din partea mea mai mergi o tura. Vezi că eu te aleg dar sa nu te superi ca la parlamentare voi vota USR și nu adormiți tai din PNL..

12 iulie 2019 22:35

Si eu zic Domnule Iohannis ca veti fi ales din primul tur, cu vreo 60%. Niciun alt candidat, oricare ar fi el, nu va lua mai mult de 15%.

11 iulie 2019 12:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.