Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Relatam ieri despre modul impardonabil în care delegaţia română la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, condusă de dl. senator Pop (PSD), a ignorat unul dintre cele mai importante momente politice de la Consiliul Europei, adică bătălia pentru sau împotriva readmiterii Federaţiei Ruse căreia, în 2014, îi fusese suspendat dreptul de vor din cauza evenimentelor din Crimeea.

Faptul că din toată delegaţia românească (10 membri plini plus încă 10 supleanţi) doar doi au fost prezenţi şi au votat a arătat îndestul de clar cât de preocupaţi sunt parlamentarii noştri de marile jocuri geopolitice pe care nici că vor să le înţeleagă deoarece ştiu că diurnele lor în valută tot se vor plăti. Dar, pe termen lung, România a plătit şi va plăti în continuare deoarece, dacă trimiţi emisari pe care nu-i cunoaşte nimeni, non-prezenţe în spaţiul european şi niciodată introduşi în ecuaţiile subterane de putere, atunci cum să speri că cineva te va invita atunci când au loc negocierile pentru posturile strategice la nivel european.

Integral pe Adevărul