Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Încăierarea dintre Traian Băsescu și fostul său apropiat din PMP Radu Cristescu scoate la iveală noi detalii „interesante” despre cel care a fost președinte al României timp de 10 ani. După ce a fost numit lichea de către Băsescu, Cristescu a contracarat pe Facebook, sugerând că fostul președinte are o iubită în persoana unei anume Oana și acuzând totodată că acesta i-a băgat la pușcărie pe „ăia de au marcat la Elena” Udrea.

Iată mesajul lui Cristescu către Băsescu

„Dragă Traian,
Știu că în ochii tăi sunt doar o lichea. Îți respect punctul de vedere. În definitiv, te crezi un vătaf pe plantație. Căpitan de navă nu ai cum să mai fii că, de! Ai vândut flota.
Lasă asta. E dureros ce urmează să îți spun, dar nu îți mai aparțin. Nici nu am fost vreodată al tău, ci al PMP-ului. Tu, însă, te porți cu oamenii din partid de parcă ți-ar aparține.

Integral pe CotidianulComentarii

Pute Grav e ca poporul asta a fost entuziasmat sa aiba o lichea presedinte iar multe ziare ,tv si publicatii insista sa-l publice iar o mana de nostalnici il trimit si la UE !!

27 iunie 2019 16:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.