Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele ALDE, Ioan Ţintean, care conduce filiala judeţeană Bistriţa-Năsăud, a declarat, joi, că trebuie semnate protocoale de colaborare cu PSD în fiecare judeţ până în luna septembrie, în caz contrar existând posibilitatea ca liberal-democraţii să se retragă de la guvernare.

Ţintean a spus că a ridicat această chestiune la o întâlnire cu preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care i-ar fi spus că problema colaborării la nivelul judeţelor între cele două partide va fi tranşată după congresul PSD din 29 iunie. „Noi avem un protocol semnat la nivel de conducere, conducerea celor două partide, protocol pe guvernare, nu avem protocoale în judeţe, nici în Bistriţa-Năsăud, dar nici în alte judeţe nu există niciun protocol între filialele ALDE şi filialele PSD.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

PSD partid de HOTI Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.

27 iunie 2019 15:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.