Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Parlamentul a votat, astăzi, 26 iunie 2019, Legea privind statutul polițiștilor de penitenciare, un demers legislativ inițiat și susținut de Guvernul României, prin Ministerul Justiției, ca promisiune asumată de ministrul Ana BIRCHALL în discuțiile purtate cu reprezentanții sindicatelor din sistemul penitenciar.” – este primul paragraf dintr-un comunicat de presă al Ministerului Justiţiei.

Doar că „promisiunea asumată” este, de fapt, o lege iniţiată de ministrul Tudorel Toader şi adoptată de Senat în mandatul acestuia. Contactat de STIRIPESURSE.RO, Tudorel Toader, iniţiatorul legii, precizează că „proiectul de lege privind Statutul poliţiştilor de penitenciare a fost iniţiat cu mult timp înaintea schimbării de la Ministerul Justiţiei”.Concret, proiectul de lege a fost iniţiat anul trecut de Ministerul Justiţiei, condus de Tudorel Toader, a fost aprobat de Guvern şi trimis la Parlamament.

Integral pe CurentulComentarii

Masuri URGENTE! Toate LEGILE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!

27 iunie 2019 15:41

tudorel toader arhitectul demolarii statului de drept: SLUGA lu DRACnea care s-a dat cu kurul de pamant sa faca legi numai pentru HOTI ca sa-l scape pe DRACnea de puscarie! Jegul de tudorel toader care a masacrat JUSTITIA si statul de drept! Pe el trebuie sa-l luam TOTI la intrebari! Pe el si kodarla lui, adina florea, care a batjocorit magistratii romani! Astia nu trebuie lasati sa scape!

27 iunie 2019 15:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.