Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Faptul că familia Şărămăt a refuzat de două ori s-o adopte pe Sorina, prima oară în 2013 şi a doua oară în 2017, este un lucru cunoscut. Ceea ce nu se ştie însă este că, după ce soţii Săcărin au declarat că vor ca fetiţa să fie copilul lor, asistentul maternal a început să depună cereri de adopţie pe care le retrăgea la scurt timp.

Primii care s-au pronunţat în cazul Sorinei au fost magistraţii de la Tribunalul Mehedinţi. Aceştia au respins adopţia internaţională a fetiţei şi au constatat că familia care a crescut-o pe minoră "a formulat cerere de adopţie a minorei în termen de 1 an prevăzut de art. 60, alin. 2 din Legea nr. 273/2004 republicată". Judecătorii Curţii de Apel Craiova au considerat că acest lucru este fals, motiv pentru care au încredinţat-o pe Sorina soţilor cu cetăţenie româno-americană. Magistraţii craioveni au menţionat că familia care a crescut-o pe Sorina a refuzat să o şi adopte de două ori.

Integral pe AdevărulComentarii

Pute Astia o doreau pentru bani ,niste panarame care nu lasa copilul in pace !!

27 iunie 2019 16:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.