Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Până să participle la „Asia Express” alături de prietenul lui Oase, CRBL și familia lui au locuit timp de un an în Spania, însă nimeni nu a știut acest lucru. Artistul a dezvăluit abia acum motivele pentru care au luat această decizie. CRBL a declarat în cadrul emisiunii de la Antena Stars, că el și soția lui, Elena, au vrut să vadă cum ar fi viaţa micuţei Alessia în Spania. I-au schimbat şcoala, şi-au luat lucrurile şi au stat acolo până când el a fost nevoit să plece la Asia Express. „Un an de zile am stat în Spania ca să testăm ce înseamnă pentru Alessia un alt mediu. I-am schimbat şcoala. Nu a ştiut nimeni.

Când am plecat în India, eu am plecat din Spania. Cât am stat, ea a reuşit să mute totul în România, înapoi”, a spus CRBL la „Răi da’ buni”. „Nu am ajuns în luna de miere, spre ruşinea mea. Am fost în vacanţe, dar nu am fost într-o lună de miere. Care-i diferenţa dintre cele două? Păi, în luna de miere trebuie să fim doar noi doi, să fie un loc în care nu mai ajungem vreodată, în care ne-am dori amândoi să ajungem, în care să facem albume de poze, ca cele de pe internet”, i-a spus mai spus CRBL lui Mihai Morar, în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.