Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patru primării din regiuni diferite ale Germaniei au primit în cursul zilei de miercuri ameninţări cu bombă, care au provocat evacuarea personalului şi a publicului, relatează dpa. Clădirile primăriilor au fost evacuate la Erfurt, capitala landului Turingia (est), la Pforzheim, în landul Baden-Wuerttemberg din sud-vestul ţării, la Zwickau, din landul Saxonia (est) şi în oraşul Dusseldorf, din landul Renania de Nord - Westfalia (vest).

Autorităţile nu au putut stabili dacă ameninţările au fost legate între ele dar au precizat că examinează această posibilitate. Primăria din oraşul Erfurt a fost declarată sigură la începutul după-amiezii, după ce ameninţarea cu bombă a fost trimisă pe e-mail.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adrian Nu ai dreptate amice ,astia banuiesc ca Puscas a pus niscai bombe in poarta lor !!

27 iunie 2019 16:58

Astia de la Jurnalul National sunteti dusi de acasa rau. Pai, ce legatura are titlul cu articolul? Va spun eu, niciuna. Titlul este despre interesul unui club italian pentru fotbalistul Puscas, continutul articolului este despre atacuri teroriste in Germania.

27 iunie 2019 15:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.