Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La urma urmei, cineva trebuia să ridice o baricadă în PSD, din spatele căreia să lupte cu Dăncilă şi Tăriceanu, pentru conducerea partidului, a coaliţiei la guvernare, a ţării. Cinevaul este liderul senatorilor social-democraţi, Şerban Nicolae, iar baricada se numeşte „îndepărtarea lui Mugur Isărescu de la guvernarea BNR”.

Şerban Nicolae e un potenţial candidat la preşedinţia României, fără îndoială unul dintre competitorii cu şanse în întrecerea internă din partid pentru desemnarea prezidenţiabilului. Evident, Nicolae ştie sigur că-i vor creşte, spectaculos, şansele să obţină acest statut, odată devenit lider al PSD. Dar, pentru asta, musai s-o învingi pe Dăncilă, sâmbătă, la Congres.

Integral pe GândulComentarii

'Reati ale drakului de kutre psd-iste!!! Ma uit si ma crucesc cu cata ushurintza minte "cutra" asta de PSD-ista Prim-Ministra Dancila care pe cat de proasta este pe atat de mincinoasa....si Ministru Muncii, un al idiot acum cu toate ca PSD+ALDE sunt majoritari in Parlament dau vina tot pe Opozitzie...ca de aceea au si pierdut si vor pierde si-n viitor alegerile....pentru ca prostimea inclusiv pensionarii s-au invatzat cu minciunile si gogoritzele PSD-iste.... PSD-ismul are ideologia de baza pentru ei si neamurile lor....Nepotismul s'a ridicat la cer....Madam Rovana Plumb e Presedinta Organizatziei Judetene PSD-iste Dambovitza....L-a pus pe fi-su Vicepresedinte la aceiasi Organizatie....si nu mai conduce Maseratti....conduce Ferari acum....Madam Dancila l-a angajat pe fi-su la Curtea de Conturi de-si face vacantzele cu nevasta-sa in Carraibe la Hotel 5 stele....Familia Buzatu, Baronul de Vaslui,el Presedinte C.J.Vaslui, nevasta-sa Senatoare pe viatza si fi'su de "competent" ce este e Secretar de Stat la Ministerul Dezvoltarii...NEPOTISMUL SI MINCIUNA....BAZA IDEOLOGIEA PARTIDULUI PSD-ist... .

29 iunie 2019 0:03

PSD partid de HOTI Ii doare-n pu-ula pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

27 iunie 2019 15:19

PSD IGNORA VOINTA POPORULUI DIN 26 MAI: Ii doare-n pu-ula pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!

27 iunie 2019 15:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.