Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Abia înlăturat din funcţia de Avocat al Poporului, în care de altfel nu s-a făcut prea remarcat, Victor Ciorbea are de plătit într-un timp foarte scurt datorii uriaşe către bănci şi către Fisc. Potrivit ultimei sale declaraţii de avere, postată pe site-ul instituţiei pe care până nu de mult timp o conducea, Victor Ciorbea are de restituit unei bănci contravaloarea ratelor aferente unui împrumut de 1 milion de euro, contractat în 2007, cu scadenţă 2020, dar şi câteva sute de lei Fiscului. Astfel, Victor Ciorbea şi soţia sa Lacrima mai au de dat Fiscului 380.000 de lei, din datoria totală de 560.000 lei pe care o avea în urmă cu un an.

Potrivit Listei persoanelor fizice cu obligaţii restante către stat, publicată de ANAF în vara anului trecut, până la data de 31 martie 2018 existau nu mai puţin de 11.131 datornici, ale căror debite însumează circa 14 – 15 miliarde de lei. Datoriile acestora cuprind atât impozitul pe venit neplătit în ultimii cinci ani, cât şi contribuţiile neplătite pentru şomaj, pensii şi sănătate. În ”lista neagră” apar însă şi persoane cu nume sonore, foarte cunoscute publicului larg datorită funcţiilor pe care le-au deţinut sau încă le deţin ori a faptelor pentru care au fost cercetate penal.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.