Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a pus joi o serie de condiții pentru susținerea de către liberali a acordului politic propus de USR și PLUS, solicitându-le celor două formațiuni să facă o serie de clarificări: să spună dacă susțin proiectul de revizuire a Constituției elaborat de liberali, să precizeze dacă sunt necondiționat pentru strângerea relațiilor cu UE și SUA și să asume obiective precise pentru guvernare în domenii precum Educație, Sănătate, investiții străine și reducere a birocrației.

”Un semnal puternic poate fi dat semnând proiectul de modificare a Constituției pentru transpunerea rezultatului referendumului, așa cum a fost asumat la Cotroceni alaturi de președintele Klaus Iohannis. Săptămâna viitoare, in sesiunea extraordinara, putem depune acest proiect de lege care sa plece apoi la CCR pentru verificarea de constitutionalitate”, a precizat Raluca Turcan într-un comunicat transmis G4Media.ro.

Integral pe G4media.roComentarii

PNL doar Rares il mai salveaza! PNL s-ar mai putea salva doar cu Rares Bogdan la conducere care sa mature toate cozile de topor psd-iste, vopsite PNL care fac jocurile PSD-ului! Primar PNL la Mangalia, Radu Cristian facut primar de nicusor constantinescu si radu mazare acum doua mandate. In 2016 la mangalia PSD si-a retras candidatul favorabil care fara probleme ar fi castigat primaria, si a pus o jartea penala pe care nici psd-istii nu l-au votat! Castiga iar radu Cristian care rasplateste jarteaua psd-ista cu un post de director la sanatoriul balnear...Mangaliotii stiu si nu vor vota PNL ca de fapt inseamna vot pentru PSD!!! E plina tara de psd-isti vopsiti PNL care astia toti stau cu gura cascata la banul public!!! Sa vina PENSII SPECIALE la ei sa le umfle burtile nesatule...SHEET!

27 iunie 2019 15:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.