Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O deputată PSD a depus, marți, la Senat, un proiect de lege privind reglementarea parteneriatului civil, în condițiile în care, joi, Partidul Socialiștilor Europeni discută excluderea PSD din structurile de coordonare ale PES.

Propunerea legislativă depusă de deputata Adriana Tușă și-a atras criticile comunității LGBT, care consideră că este „degradantă” pentru cei care trăiesc în uniuni consensuale neînregistrate, „întrucât nu le recunoaște statutul și nu le oferă posibilitatea de a se înregistra sub nicio formă în faţa statului român. În schimb, trimite cuplul la notar de multiple ori, pe banii proprii, pentru tot felul de convenţii private care nu vor rezista dacă sunt atacate în instanță de rude sau creditori, protejaţi de Codul civil”, a acuzat Asociația Accept, care apără drepturile persoanelor LGBT.

Mai mult, PSD a îngropat până acum legea parteneriatului civil, depusă de aleși de la toate grupurile parlamentare și un singur ales de la PSD, Petre Florin Manole, imediat după ce Referendumul pentru familie a fost invalidat și CCR a recunoscut dreptul la viață privată al persoanelor de același sex, după ce s-a pronunțat în cazul Coman-Hamilton.

Integral pe NewsweekComentarii

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică pizdacii dă din buci pe scena politică dar nu vrea să ia loc pe scăunel la Masa Tăcerii alături de Klaussfinkter Wurst Johannis să înbuce o felie de cozonac eurovizionar... Pe cine crede ei că prostește?

27 iunie 2019 12:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.