Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nouă copile din Argeş şi Dâmboviţa au fost forţate de rude sau de vecini, timp de aproape trei ani, să se autosatisfacă în faţa camerelor de luat vederi sau să facă sex cu oameni de afaceri din Germania.
Procurorii DIICOT au descins în seara zilei de marţi, 25 iunie, în patru localităţi situate la limita judeţelor Argeş şi Dâmboviţa şi au făcut nouă percheziţii domiciliare pentru a destructura o reţea de prostituţie infantilă cu un profil dezgustător.
Este vorba despre localnici din satul Voia, comuna Crângurile (Dâmboviţa), Cotul Malului, comuna Leordeni (Argeş) şi Călineşti (Argeş) despre care procurorii au indicii temeinice că şi-au folosit copii din propriile familii sau pe cei ai vecinilor pentru a filma secvenţe pornografice înfiorătoare. În plus, mai multe copile au fost trimise în Germania şi forţate să facă sex cu oameni de afaceri.
Potrivit informaţiilor din anchetă, suspecţii desfăşoară astfel activităţi încă din vara anului 2016.
Şapte oameni au ajuns la Poliţie în urma descinderilor de marţi, iar patru au fost reţinuţi şi arestaţi. Este vorba despre un bărbat de 25 de ani - Vasile Cătălin Prichindel, şi de trei tinere: Amalia Manuela Nicolae – 24 de ani, Georgiana Prichindel – 27 de ani şi Marinela Roxana Prichindel – 28 de ani.
Surse judiciare ne-au declarat că cele patru persoane fac parte din aceeaşi familie. Distanţa dintre comunele în care au ajuns anchetatorii, chiar dacă sunt în judeţe diferite, este de sub jumătate de kilometru.

Integral pe Adevărul