Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul șef al cancelariei premierului Adrian Năstase, Remus Truică, a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul retrocedării fermei Băneasa. În același dosar, prințul Paul de România a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Totodată, strategii politici Tal Silberstein, Beny Steinmetz și Dan Andronic au fost achitați.

Decizia Curții de Apel Brașov nu este definitivă. Judecătorii de la Curtea de Apel Braşov au mai dispus confiscarea a zeci de mii de metri pătraţi de teren aflaţi pe numele lui Remus Truică sau în proprietatea firmei acestuia, precum şi confiscarea sumei de 4 milioane de euro de la Paul al României.


Comentarii

Camelia Traiasca justitia independenta - partasa la JEFUIREA ROMANIEI !!!!!! #Rezist- Sula bleaga........ V-a dat justitia muie din nou! :):):):):):) Pofta mare! Cu restul de bani si de pamant romanesc, cum ramane onorata instanta???? Limbricul de Lambrino si smecherii straini scapa cu toate, nu?? Ca va iau de gat agenturile.... Liota de tradatori in justitia independenta a lui Iohannis&Co!

27 iunie 2019 22:44

Doina Mari jigodii de oameni, hoti si nemernici. Pe langa puscarie ar trebui sa li se confiste si toata averea facuta prin furt, sunt de cea mai joasa speta. Lichelele astea , impreuna cu tatucul lor Nastase ar trebui sa nu mai iasa din puscarie. Prea si-au batut joc de tara si de noi. Asta s-a intamplat pentru ca i-am lasat tot noi si nu i-am tras la raspundere cand trebuia.

27 iunie 2019 16:39

Fara HOTIE ajungem departe! Asta-i pedeapsa pentru gainari nu pentru HOTI care-au jecmanit tara si pe Romani! Tariceanu cand???

27 iunie 2019 15:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.