Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Consiliul General al Municipiului București a adoptat reînceperea ridicării autovehiculelor parcate neregulamentar. Activitatea urmează să fie prestată de Compania Municipală Managementul Transportului București.

Potrivit proiectului de hotărâre adoptat de consilierii generali, autovehiculele staționate neregulamentar pe rețeaua principală de străzi a Municipiului București vor fi ridicate în baza Art. 143, coroborat cu Art. 203, din Hotărârea de Guvern 1391/2006. Hotărârea va intra în vigoare în 30 de zile de la data aducerii la cunoștință publică.

Prin urmare, mașinile vor putea fi ridicate în toate cazurile în care este interzisă oprirea voluntară, în zona de acţiune a indicatorului cu semnificaţia „Staţionarea interzisă“ şi a marcajului cu semnificaţia de interzicere a staţionării, pe drumurile publice cu o lăţime mai mică de șase metri, în cazul staționării în dreptul căilor de acces care deservesc proprietăţile alăturate drumurilor publice, în cazul staționării în pantă și în rampă și din locurile unde este instalat indicatorul cu semnificaţia „Staţionare alternantă“, în altă zi sau perioadă decât cea permisă, ori indicatorul cu semnificaţia „Zona de staţionare cu durată limitată“ peste durata stabilită.

Integral pe NewsweekComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.