Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România e la un singur pas de finala Campionatului European de tineret, pe care îl poate face azi, dacă învinge Germania, în semifinale, la Bologna. Meciul cu Germania începe la ora 19.00, iar jucătorii noştri par montaţi pentru a obţine un rezultat mare.
"Noi suntm o familie foarte unită aici şi eu cred că asta a făcut diferenţa la acest turneu până acum. Suntem ca nişte fraţi şi ne ajutăm şi în afara terenului. Suntem de mici împreună şi ne-am învăţat unul pe celălalt şi eu cred că aici s-a făcut diferenţa. Jucăm ca acasă fiecare meci şi ne ajută foarte mult. Suporterii, pentru noi, sunt ca al 12-lea jucător, de care foarte multe echipe au nevoie. Ştiu că va fi un meci foarte dificil. Când eram mai mici am avut meci cu ei şi erau o forţă pe atunci, ne-au bătut foarte rău. Vreau la acest meci să ne luăm revanşa şi să ne scoatem românii în stradă.

Integral pe AdevărulComentarii

gica,contra Cu o floare nu se face primavara !Modestia este o calitate rara

27 iunie 2019 12:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.