Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șansele ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană fără un acord la finalul lunii octombrie sunt de „unu la un milion”, a declarat miercuri Boris Johnson, candidat pentru funcția de prim-ministru al Marii Britanii, citat de Reuters, scrie Mediafax.

Boris Johnson, favorit pentru preluarea funcției de lider al Partidului Conservator și prim-ministru al Marii Britanii, și-a reiterat promisiunea de a finaliza procesul de Brexit în data de 31 octombrie, chiar și fără un Acord. Șansele producerii unui Brexit fără Acord sunt foarte mici deoarece există un nou consens în rândul oficialilor britanici și europeni, și anume acela de a aproba un Acord Brexit favorabil.

„Este vital să fim pregătiți pentru scenariul unui Brexit fără Acord, dacă ne dorim să obținem acordul de care avem nevoie. Nu cred că vom ajunge în acest stadiu, cred că este o șansă de unu la un milion”, a declarat Boris Johnson.

Integral pe HotnewsComentarii

Gramaticus Să-i zică cineva și lu' nea Căpiță de fân că "șansa" este probabilitatea ca să se producă un eveniment favorabil! Ori un "brexit fără acord" nu convine niciuneia dintre părți, deci nu poate fi un eveniment favorabil. Prin urmare, exprimarea corectă nu este "șansa unui brexit fără acord" ci" probabilitatea unui brexit fără acord" .

27 iunie 2019 9:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.