Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 80 de minori români, participanți în tabere internaționale din SUA și Japonia, au fost abandonați, ieri, de organizatori, pe aeroporturile din Milano și Tokyo.

Vacanțele au fost organizate de Asociația Young Partners, condusă de Iulian Niculae Ghinoiu, profesor de istorie la Școala „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu, și de soția acestuia, Mihaela Ghinoiu. Copiii au fost lăsați baltă pur și simplu în aeroporturi, după o ceartă între soții Ghinoiu, spun părinții elevilor.

Din relatările unor copii, Iulian Ghinoiu, cel care i-a asigurat pe părinți că odraslele lor sunt pe mâini bune, a fugit din camera de hotel, în zorii zilei. Școala unde predă nu știa de incident: „De ceva timp profesorul Iulian Ghinoiu este în concediu fără plată. Noi nu avem nicio implicare în organizare. Voi vorbi cu directoarea școlii să vedem ce măsuri putem lua”, a declarat în exclusivitate pentru EVZ, Marcela Mrejeru, inspectorul școlar general Gorj.

Integral pe Evenimentul Zilei