Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Semifinala România – Germania de la Euro 2019 stârnește un interes extraodinar în rândul fanilor tricolorilor. Conform frf.ro, după ultimele detalii venite din partea organizatorilor Campionatului European, cu ocazia ședinței tehnice oficiale din această seară, se preconizează că numărul românilor din tribune va ajunge la 20.000!

Până astăzi, se vânduseră aproximativ 18.000 de bilete pentru partida dintre România și Germania. Se estimează că 16.000 de tichete au fost cumpărate doar de români, iar cererea este în continuare foarte mare!

Fanii tricolorilor vor avea parte de o surpriză pe stadionul Renato Dall'Ara, care are o capacitate de 38.279 de locuri.

Un bilet costă cinci euro
Casele de bilete vor fi deschise și mâine, prețul unui bilet este 5 euro, iar accesul fanilor pe arenă se face cu două ore înainte de startul partidei.

Sectorul în care cei de la UEFA i-au repartizat pe fanii României, conform regulamentului și protocolului în vigoare, numără 5.588 de locuri. Asta nu-i va împiedica, însă, pe alți români să-și achiziționeze tichete și în alte sectoare ale stadionului.

Integral pe Digisport