Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Momente extrem de grele pentru cultura românească, aflată în pragul unui colaps, conform celor mai importanți reprezentanți din domeniu: tăierile bugetare ordonate de Ministerul Finanțelor au dus la concedieri masive, la blocarea și chiar anularea unor proiecte, dar și la incapacități de plată cu amenințarea unui faliment iminent. Într-o asemenea situație se află atât instituțiile aflate în subordinea Ministerului Culturii și Identității Naționale, cât și cele finanțate din bugetele locale ale primăriilor. Au fost anunțate deja zeci de concedieri: la ARCUB au fost disponibilizați 31 de angajați, în timp ce la Teatrul Național din București nu mai puțin de 54 de persoane vor fi în șomaj începând de luni.

Integral pe LibertateaComentarii

xyz Teatrele sunt sufocate de 'taietori de Frunze la caini", garderobieri, maturatori, rupatori de bilete, si alti "oameni de cultura", angajati pe pile si relatii, cu salarii dolofane. Astia sa mearga la munca adevarata, la patroni, sa zbiere acolo "jos", "sus" si alte bazaconii.

27 iunie 2019 9:16

Sase case Ma bucur ca le-a redus bugetele. PSD le-au marit salariile si ei ce-au facut? Au strigat muie PSD si ciuma rosie. .

27 iunie 2019 9:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.