Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În urmă cu câteva minute, cel care a oripilat o comunitate întreagă violând şi mai apoi omorând o fetiţă de 5 ani a fost prins de poliţisti. Băiatul, în vârstă de 17 ani, a ridicat în urma unei acţiuni de amploare desfăşurate miercuri, 26 iunie, la Cuprom. Din primele informaţii, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Estera a fost ucisă la finalul lunii aprilie a anului 2018, iar corpul neînsufleţit a fost găsit de fraţii ei, în una dintre clădirile dezafectate a fostului Combinat Cuprom. Fetiţa, în vârstă de 5 ani, a dispărut la orele prânzului, pe 30 aprilie 2018, într-un cartier de la periferia oraşului Baia Mare, iar seara a fost găsită de cei din familie.

De atunci, anchetatorii au dus la audieri peste 200 de persoane, dar soluţionarea cazului a fost una dificilă deoarece corpul fetiţei a fost mutat de la locul crimei chiar de către fraţii ei. După un an şi jumătate de audieri, procurorii au un inculpat.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.