Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul europarlamentar ALDE Renate Weber a fost numită miercuri în funcţia de Avocat al Poporului. Fostă militantă pentru drepturile omului în anii '90, susţinătoare a lui George Soros şi critic al PSD-ului până în 2014, Weber s-a transformat în avocat al asaltului PSD la Justiţie. În Parlamentul European, Renate Weber s-a poziţionat de partea Rusiei.

În vârstă de 63 de ani, Renate Weber a absolvit, în anul 1979, Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti iar mai apoi devenea avocat în cadrul Baroului din Bucureşti, până în decembrie 2004. În paralel, între 1993-2004, aceasta a deţinut şi funcţia de redactor-şef al Revistei Române de Drepturile Omului, pentru ca mai târziu să fie numită în funcţia de consilier prezidenţial pe probleme constituţionale şi legislative a fostului preşedinte Traian Băsescu. Aceasta a demisionat un an mai târziu din motive de sănătate.

Integral pe AdevărulComentarii

noi Aleia de-si zice "Victoria" diagnosticata medical ca furioasa-psihopata-periculoasa, I se recomanda s-si toarne benzina in cap, si sa-si dea foc in Piata Victoriei - unde se pisha si se kaka rezistacii - ca semn de protest de om nebun, impotriva Ombusdman-ului numit de Parlamentul Romaniei. PT. romani, n-ar fi nici o pierdere sa se prajeasca de furie, nebuna "Victoria".

27 iunie 2019 6:52

Victoria O sa atace Madama Renate Weber (mama Sorosismului romanesc) un cacat OUG-ul cu Codul Administrativ la CCR'u și Pensiile Speciale fără număr date aleșilor locali (ca s-o aleagă pe Dăncilă la Congres Zeița PSD-ului)...Nu v-a spus Dancila ca e Avocatul ALDE (cum a fost si Ciorbea Avocatul PSD)...MOFTURI !....Ce Avocat al Poporului?..La buci cu Poporul..

27 iunie 2019 6:33

ion Dna. Renate Weber este un magistrat respectat si admirat in Parlamentul European, votul si opiniile dnei. Weber in PE, fiind appreciate si formand tendinte de valoare. Felicitari Parlamentului Romaniei, care, a numit, ca Ombusdman - Avocat al Poporului, pe aceasta profesionista desavarsita. Castigat va fi numai Poporul Roman.

26 iunie 2019 21:01

PSD ipocrit si mincinos Pai poporul roman ia spu out rw la europarlamentarele din 26 Mai iar coalitia Hotilor penali ne-o pune avocatul poporului roman pe matrakuka lui tariceanu si voiculescu!!!! Asta a inteles docila veorika de la popor, ca asa a spus: vom tine cont de dorinta romanilor...Numai bascalie si Hotie altceva NIMIC de la HOTII PSD.

26 iunie 2019 18:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.